Mirage Hotel

RESTORANTI

Restoranti yne u realizua me nje qellim : klient te kenaqur. Ofrohet gatim mesdhetar, gatim italian dhe tradicional i pergatitur nga stafi yne profesional, duke perdorur ingredientet me te fresket. 

Restoranti i vendosur perballe plazhit, ofron paje te bukura dhe perendime romantike, duke e bere zgjedhjen perfekte per te shijuar nje dreke ose darke me njerezit tuaj te dashur.

RESTAURANT
Galeria E Fotove