Mirage Hotel

QENDRIMI

Per me shume se dy dekada kemi mirepritur kliente nga vende te ndryshme te bote,duke ofruar qendrim komod fhe cilesi ne sherbim. Hoteli yne ofron 40 dhoma me pajisje bashkekohore dhe dizain modern. Mepamje nga deti Adriatik ose jo, ato variojne ne madhesi nga apartament me dy dhoma per familje,dhome dyshe ose treshe e deri tek junior suite.

Te gjitha dhomat jane te pajisura me frigorifer, televizor,tharese flokesh,akses ne intenet dhe parking.

Junior suite with sea view

Kapaciteti

Siperfaqja 35 m²

Dhome Dopio me ballkon

Kapaciteti

Siperfaqja 20 m²

Junior suite with sea view

Kapaciteti

Siperfaqja 50 m²

Dhomë luksoze dyshe me ballkon dhe pamje nga deti

Kapaciteti

Siperfaqja 30 m²

Dhomë Deluxe Dyshe (2 të rritur + 1 fëmijë)

Kapaciteti

Siperfaqja 35 m²

Dhome e vogel dyshe

Kapaciteti

Siperfaqja 26 m²

Dhome Dopio Superiore

Kapaciteti

Siperfaqja 30 m²

Dhomë dyshe me ballkon dhe pamje nga deti

Kapaciteti

Siperfaqja 26 m²