Mirage Hotel

ADRESA

Hotel Mirage ndodhet ne Golem, nje nga plazhet e bregdetit te Kavajes. Nje hotel plot sharm i cili eshte i pozicionuar ne nje plazh te bukur ranor perballe detit Adriatik. Dhomat me pamje nga deti do t’iu dhurojne perendime te paharrueshme.

Distanca nga lokacionet kryesore :
- [ ] 42km nga aeroporti
- [ ] 51km nga Tirana
- [ ] 9km nga Kavaja

Vija bregdetare e Kavajes ka nje shtrirje prej 29.61 km dhe perbehet nga disa plazhe. Disa nga plazhet kryesore jane : Golem, Karpen, Plazhi i Gjeneralit, Spille.
Kavaja ka nje klime tipike mesdhetare me vere te nxehte dhe dimer te bute.

Vende per tu vizituar:

- [ ] Kavaja
- [ ] Kisha e Sh. Parashqevise
- [ ] Kalaja e Bashtoves
- [ ] Parku Kombetar Divjake - Karavasta