Mirage Hotel

HOTEL

Mirësevini në Hotel Mirage,themeluar në vitin 1993 si një nder hotelet e para në Golem. Ne jemi një biznes familiar me misionin për të siguruar nje akomodim sa me mikprites dhe perkushtim ndaj permiresimit te vazhdueshem.

I vendosur pak hapa larg detit , Mirage esht vendi perfekt per ata qe kerkojne qetesi dhe relaks gjate pushimit te tyre, duke ofruar perkushtim maksimal ne sherbime dhe komoditet ne akomodim.

hotel
Galeria E Fotove